Valio PROfeel® proteiinijauheiden Tsemppiviesti -kampanja

Kampanjan säännöt

Ostamalla Valio PROfeel® monipakkaustuotteen voit osallistua kampanjaan, jossa voit lähettää ystävällesi täysin ilmaisen proteiinijauhetta sisältävän näytepakkauksen postitse. Jos saat ystävältäsi ilmaisen proteiinijauhenäytteen postitse, voit osallistua arvontaan. Arvonnan palkintona on lahjakortti mökkiloman viettoon.

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 30.10.2017 ja päättyy viimeistään 31.5.2018.

Kampanjaan on varattu lahjakoodin sisältäviä seuraavia tuotteita:

  • Valio PROfeel® heraproteiinilisä 4 x 25 g suklainen laktoositon,
  • Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 4 x 34 g vadelmainen lakritsi laktoositon ja
  • Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 4 x 34 g sitruunainen minttu laktoositon

Kampanjaan varattuja tuotepakkauksia on 15 000 kpl ja kampanja on käynnissä niin kauan kuin koodeja sisältäviä tuotteita riittää. Kampanja päättyy kuitenkin viimeistään 31.5.2018.

3. Osallistumisoikeus

Kampanjaan ja arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Osallistuminen edellyttää kampanjaan kuuluvan tuotteen ostamista tai näytepakkauksen saamista postitse. Arvontaan eivät voi osallistua Valion työntekijät tai kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

4. Kampanjaan ja arvontaan osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan ostamalla lahjakoodin sisältävä tuote, joku seuraavista: Valio PROfeel® heraproteiinilisä 4 x 25 g suklainen laktoositon, Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 4 x 34 g vadelmainen lakritsi laktoositon tai Valio PROfeel® proteiinivälipalajauhe 4 x 34 g sitruunainen minttu laktoositon. Saat pakkauksen sisältä koodin, joka on myös QR-koodin muodossa. Syöttämällä koodin verkkosivulle https://www.valio.fi/profeel/ ja täyttämällä pyydetyt tiedot, voit lähettää ystävällesi ilmaisen Valio PROfeel proteiininäytteen postitse. Kunkin koodin voi käyttää vain kerran. Näytepakkauksen voi lähettää vain Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen.

Mökkiloman arvontaan osallistutaan seuraavasti: Saatuasi postissa ystävältäsi ilmaisen Valio PROfeel proteiinijauhenäytteen, saat sen mukana koodin, joka on myös QR-koodin muodossa. Syöttämällä koodin verkkosivulle https://www.valio.fi/profeel/ ja täyttämällä pyydetyt tiedot, osallistut arvontaan, jossa voit voittaa 1.000 € arvoisen Lomarengas Oy:n lahjakortin. Lahjakortti oikeuttaa mökkilomaan Suomessa ja loman kesto on lahjakortin arvon puitteissa voittajan itse määriteltävissä. Lahjakortti arvotaan kaikkien 31.5.2018 mennessä osallistuneiden osallistujien kesken. Kunkin koodin voi käyttää vain kerran.

Voitto on henkilökohtainen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, jota varten Valio pyytää puhelinnumerot lahjakorttiarvontaan osallistuvilta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista esim. ylimääräisistä matkakustannuksista. Mikäli Valio ei tavoita voittajaa puhelimitse viikon sisällä kampanjan päättymisestä, arvotaan uusi voittaja. Valio ei vastaa voittajalle mahdollisesti muista syntyvistä kuluista palkintoon liittyen.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ellei henkilö anna itse lupaa lähettää Valion uutiskirjettä.  Rekisteriseloste

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.